Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ryan Sheckler

Ryan on yhdysvaltalainen ammattilaisskeittaaja jo 13-vuotiaasta lähtien. Hän on voittanut monia palkintoja. Ryan on myös tähdittänyt omaa reality-sarjaa Life of Ryan jota nähdään MTV:llä.

Ryan syntyi San Clementessä, Californiassa 30.joulukuuta 1989. Hänellä on kaksi pikkuveljeä, Shane,16 ja Kane,9. Hänen perheeseensä kuuluu myös eronneet vanhemmat, manageri-äiti Gretchen, ja isä Randy, paras ystävä Casey ja tämän ex-tyttöystävä Taylor sekä Tony. Ryanin kaveri Mitch viettää myös paljon aikaa heidän kanssaan. Ryanilla on ollut ongelmia löytää tyttöystävä koska tyttöystävät ei ole luottaneet häneen tai tyttöjen vanhemmat eivät ole luottaneet Ryaniin. Ryanin pitkäaikaisimman tyttöystävän nimi oli Kayla. Tällä hetkellä Ryan seurustelee Marikan kanssa.

Ryan Sheckler elää monen teinipojan unelmaa, hän on skeittauksen ammattilainen ja kiertää ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran isänsä skeittilaudalle Ryan nousi ollessaan vasta 18 kuukauden ikäinen. Kolme vuotta hän kantoi skeittilautaa aina mukanaan, kunnes neljävuotiaana Ryan pyysi itselleen oman ensimmäisen lautansa. 13-vuotiaana hänestä tuli ammattilainen voittaessaan X games -nimisen kisatapahtuman vuonna 2003. Samana vuonna hän voitti myös Gravity Games, Vans Triple Crown sekä Slam City Jam -kilpailut. Ryan Sheckler on ansioitunut myös CASL (California Amateur Skateboarding League) -seurassa, johon hän liittyi kesällä 1995. Sheckler on tehnyt ennätyksen voittamalla 3 AST dew touria peräkkäin. Vuonna 2008 Ryan voitti X games -kisat toisen kerran. Kahdeksantoista vuotiaana Ryan saavutti neljännen sijan Maloof cup nimisessä kilpailussa.

Life of Ryan on MTV:llä esitettävä tosi-tv-sarja, joka seuraa Ryanin elämää. Sarjan nimi on saanut vaikutteita Monty Python -ryhmän elokuvasta Brianin elämä (Life of Brian).

Sarjaa on tehty kolmen tuotantokauden verran. Ensimäisen tuotantokauden esittäminen alkoi Yhdysvalloissa elokuussa 2007, toinen tuotantokausi tammikuussa 2008 ja kolmas tuotantokausi tammikuussa 2009. Kahden ensimäisen kauden aikana jaksoja on ilmestynyt yhteensä 23, ja yhden jakson pituus on 22 minuuttia.

©2020 Ryan Sheckler - suntuubi.com